Om Oss

VI ARBETAR MED STORA OCH SMÅ PROJEKT.


Det finns inga uppdrag som är för små eller för stora för Swea Asfalt. Nyanläggning, reparation, underhåll – vi hjälper våra kunder med alla delar. Parkeringsplatser, mindre vägar hos er vägförening, garageuppfarter i ett villaområde, lekplatser, cykelbanor, gångvägar och trädgårdsarbeten – vi behandlar alla våra kunders uppdrag som lika viktiga. Förarbetet inför en asfaltering är lika viktigt som genomförandet och efterarbetet. Självklart kan vi se till att samordna allt från planering med ritningar till schaktning, bortforsling av material, förberedande av ytor, dränering och terrassering till stensättning, linjemålning, plantering och annat efterarbete.

NÄR BEHÖVER VI EGENTLIGEN ASFALT?


Asfalt behövs oftare än vi tror – till vägar, parkeringsplatser, cykelbanor och gångstråk, på garageuppfarter och lekplatser, parkeringshus och i trädgårdar, parker och bostadsområden. Vi på Swea asfalt har den kompetens som behövs för att tillfredsställa olika kunders specifika behov och önskemål.
Kontakta oss så ser vi till att din idé blir till verklighet.
När du som kund kontaktar Swea Asfalt kommer du att få all den information som behövs för att dina idéer ska bli utförda på ett professionellt och kostnadseffektivt sätt. Vi går igenom behov och förutsättningar och lämnar kostnadsförslag. Du kan välja hur du vill komma i kontakta med oss, vi svarar på både mail och telefon inom 24 timmar.

VI ÄR STOLTA ÖVER VÅR HISTORIA.


Asfalt har använts i över femtusen år för tätning av byggen och anläggande av vägar. Asfalt består till största delen av sten, precis som betong. Skillnaden är att man i asfalt använder Bitumen, en oljeprodukt, som ger en flexibel och mycket hållbar beläggning. Framställningen av asfalt har moderniserats och är idag världens vanligaste material för vägbeläggning, lika hållbart som det är kostnadseffektiv och flexibelt. Trots att både framställning och beläggningsarbeten idag använder sig av modern teknologi så behövs fortfarande gedigen yrkeskunskap för att verkligen genomföra ett bra arbete. På Swea Asfalt har vi den kunskapen.

VI ÄR NÖJDA NÄR KUNDEN ÄR NÖJD.


Swea Asfalt har låg personalomsättning och anlitas av både privatpersoner, mindre företag, föreningar och samfälligheter likväl som av kommuner och stora byggbolag. Den samlade erfarenhet och yrkesstolthet som finns hos oss som arbetar på Swea Asfalt gör att vi vågar lova att du som kund blir nöjd med resultatet. Vi är stolta över det arbete vi utför, vi lämnar inget jobb förens kunden är nöjd. Givetvis lämnar vi gärna referenser till nya kunder.

FÖR SMÅ OCH STORA YTOR.


Om du letar efter någon som kan hjälpa dig med asfaltsbeläggning i Väst-Sverige så har du kommit rätt.
Swea Asfalt är familjeföretaget med säte i Gunnilse, Göteborg som kombinerar personlig kundkontakt med högeffektivt genomförande på både små och stora jobb.